Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Thermisch inbinden


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Laat uw documenten thermisch inbinden met behulp van een bindmachine. Door middel van verhitting worden uw documenten op een professionele manier gebonden. Het thermisch bindsysteem bestaat uit een omslag en machine. Heeft u binnenkort een afspraak met de opdrachtgever om het resultaat te presenteren? Laat uw documenten thermisch inbinden.

Wat zijn de mogelijkheden voor thermisch inbinden

De omslagen zijn leverbaar met een rugbreedte van 1 tot 40 millimeter en lopen op per halve millimeter. In één millimeter kan 10 vel van 80 gram gebonden worden. De standaard omslagen die wij gebruiken worden gemaakt van 250 grams wit papier met een heldere en transparante voorzijde van 0.20 mm. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een andere kleur te kiezen. De omslagen zijn leverbaar in A5, A4 en A3 formaat.

Thermische inbindmappen voorzien van een lijmstrook

Wilt u uw drukwerk voorzien van een lijmstrook? Dat kan! U bepaalt zelf de rugbreedte van de thermische inbindmappen. De omslagen worden voorzien van vier rillijnen en een lijmstrook. Ook is het mogelijk om de omslagen te voorzien van uw bedrijfslogo of bijvoorbeeld de titel van het project. Uw thermische inbindmappen worden zo geheel op maat voor u gemaakt welke perfect bij uw huisstijl aansluiten.

Verschillende soorten inbindmachines

Gaat u voor een inbinddikte van 20 of 40 millimeter? Wilt u meerdere documenten tegelijkertijd kunnen inbinden of is dit niet nodig? Daarnaast is het belangrijk dat u kijkt naar het ventilatiesysteem. Deze mag namelijk niet te lang te heet zijn. Voor meer informatie over thermische inbindmappen en advies over de machines neemt u contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0343-594900.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier