Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Omslag voorzien van lijmstrip


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bij Flexibinder is het mogelijk om de omslag te voorzien van een lijmstrip zodat alle documenten goed bij elkaar blijven zitten. Heeft u binnenkort een afspraak met de opdrachtgever om de resultaten te presenteren? Uiteraard wilt u een professionele indruk achterlaten. Door de omslag te voorzien van een lijmstrip weet u tenminste zeker dat alle documenten goed gebundeld zijn.

Een omslag voorzien van lijmstrip en logo

Heeft u al een idee hoe u de omslag wilt vormgeven? Wilt u deze bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam? De naam van het project of van de opdrachtgever? Het is werkelijk allemaal mogelijk. U kiest zelf de gewenste rugbreedte. De omslagen worden voorzien van vier rillijnen en een lijmstrook, gevouwen en in neutrale handzame klepdozen. Andere afwerkingsmaterialen waar wij mee werken zijn bijvoorbeeld archiefstrips, klemruggen, snelhechters en scharnierringen. Andere bevestigingsmaterialen zijn klittenband, lijmdots, paperpin, elastieken en penhouders van metaal of kunststof.

Kleine en grote oplagen

Of u nu één omslag wilt voorzien van een lijmstrip of meerdere, wij zijn u graag van dienst. Daarnaast hanteren wij flexibele levertijden, gericht op uw wensen. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie betreft de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0343-594900.

Andere bezoekers bekijken ook:

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier