Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Menukaart laten maken


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u een menukaart laten maken voor uw horecaonderneming? Flexibinder is u graag van dienst. Wat zijn uw wensen betreft een menukaart? Uiteraard moet deze praktisch, maar ook professioneel zijn. Door gebruik te maken van boekbinderlinnen of gelamineerd papier, kunnen de menukaarten eenvoudig afgenomen worden met een vochtige doek en nemen ze geen vet op. Wat betreft de lay-out is de keuze helemaal aan u.

Een menukaart op maat laten maken

De presentatie van uw gerechten en dranken is erg belangrijk voor de uitstraling van uw horecaonderneming. Daarom produceren wij de menukaarten geheel op maat gemaakt. Hierbij wordt er rekening gehouden met de huisstijl van uw bedrijf, uw verwachtingen en wensen. Onze menukaarten worden gemaakt van 2,5 millimeter grijsbord omplakt met een materiaal naar keuze. Wilt u de menukaarten voorzien van een tekst? Dit is mogelijk door middel van foliedruk, zeefdruk of offset. Voor de inhoud heeft u de keuze uit verschillende soorten insteekhoezen en passe-partouts.

De inhoud van de menukaart laten maken

Wist u dat u ook de inhoud bij ons kunt laten drukken? Hierbij heeft u keuze uit foliedruk, blinddruk en zeefdruk. De meest geschikte keuze is afhankelijk van het soort materiaal wat bedrukt moet worden en de kleurstelling van de bedrukking. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0343-594900.

Andere bezoekers bekijken ook:

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier