Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Klembord hout


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een klembord van hout is zeer geschikt voor kalenders, posters, maar ook menu’s. Flexibinder is al jarenlang de specialist op het gebied van presentatiemiddelen. Of u nu één houten klembord wilt bestellen of meerdere, wij zijn u graag van dienst. Daarnaast hanteren wij flexibele levertijden, gericht op uw wensen. Een oplossing op maat, daar verzekeren wij u van.

Een klembord van hout met bedrijfslogo

Voorzie het houten klembord van uw bedrijfsnaam, logo of korte tekst zodat het geheel bij uw huisstijl aansluit. Wilt u het menu bijvoorbeeld presenteren op een klembord van hout? Wij leveren niet alleen het klembord, maar verzorgen ook het drukwerk voor u. Hierbij heeft u keuze uit verschillende materialen en druktechnieken. Denkt u bijvoorbeeld aan foliedruk, blinddruk en zeefdruk. Welke techniek het meest geschikt is, hangt af van het soort materiaal dat bedrukt moet worden en de kleurstelling van de bedrukking.

Grip op het papier met een krachtige klem

Uiteraard is het klembord voorzien van een handige klem die ervoor zorgt dat de papieren goed bij elkaar blijven. Daarnaast is het ook mogelijk om het bord op te hangen. Wat de afmetingen betreft, heeft u keuze uit standaardmaten zoals A4 en A5, maar ook afwijkende maten behoren tot de mogelijkheden.

Een ruim assortiment

Naast een houten klembord, schakelt u ons in voor het vervaardigen van onder andere menukaarten, ringbaden en ordners, stalenboeken, dozen en verpakkingen, thermisch bindsystemen en afwerkingsmaterialen. Alle genoemde producten maken we geheel naar wens. In overleg is namelijk van alles mogelijk. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden betreft een houten klembord? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0343-594900.

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier