Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Horeca menukaarten


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Overal in de horeca vindt u menukaarten in allerlei soorten en maten. Maar wat past nu echt bij uw horecabedrijf? Welke sfeer wilt u overdragen en hoe moet de menukaart worden vormgegeven? Flexibinder maakt originele, luxe, hippe, maar vooral mooie menukaarten op maat. Uw gerechten en dranken verdienen een perfecte presentatie.

Waar worden de hippe horeca menukaarten van gemaakt?

De luxe menukaarten die wij maken zijn gemaakt van 2,5 mm grijsbord en worden omplakt met een materiaal naar keuze. De menukaarten zijn gemaakt van boekbinderslinnen of gelamineerd papier. Hierdoor nemen ze geen vet op en kunnen ze gewoon met een vochtige doek worden afgenomen. Wilt u uw logo of bedrijfsnaam op het menu vermelden? Dit doen wij door middel van foliedruk, zeefdruk of offset bedrukking. Wat de inhoud betreft heeft u keuze uit diverse insteekhoezen en passe-partouts die vervaardigd zijn van gelamineerd karton of kunststof.

Een complete en originele menukaart

Wilt u alleen de lay-out van het menu door ons laten verzorgen of het complete menu, inclusief inhoud? Wij bieden u een totaaloplossing zodat u uw horecazaak voorziet van mooie menukaarten. Ook wat het formaat betreft, is de keuze aan u. Gaat u voor een standaardmaat zoals een A4 of A5? Of heeft u iets specifieks in gedachten? Laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag!

Op maat gemaakt

Alle bovengenoemde producten worden geheel naar wens gemaakt. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Laat het ons weten! Heeft u vragen over bijvoorbeeld onze hippe, originele en luxe menukaarten voor de horeca? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0343-594900.

Andere bezoekers bekijken ook:

Ruim assortiment

Naast hippe, originele en mooie menukaarten bieden wij u veel meer! Graag lichten wij ons assortiment voor u uit:

  • Luxe presentatiemappen

Heeft u een project afgerond en wilt u het resultaat presenteren aan de opdrachtgever? Dan wilt u dit natuurlijk wel op een mooie en professionele manier doen. Deze mappen hebben dan ook een luxe uitstraling en kunnen vervaardigd worden van allerlei soorten materialen zoals kurk, leer of linnen.

  • Ringbanden en ordners

Staat uw archief in het zicht? Zorg ervoor dat uw archiefkast er professioneel uitziet met dezelfde ringbanden en/of ordners. Of het nu om één ringband of 100 ringbanden gaat, het is allemaal mogelijk!

  • Stalenboeken en productwaaiers

Presenteer uw product in onze foammappen die geheel naar wens gemaakt worden. De stalenboeken kunnen gestanst worden waardoor ze zelfs geschikt zijn voor zware materialen zoals vloertegels of plaatmaterialen.

  • Dozen en verpakkingen

Deze luxe dozen en verzenverpakkingen zorgen ervoor dat uw product op een professionele wijze gepresenteerd worden aan uw relatie. U stelt de producten geheel naar wens samen. Denk bijvoorbeeld aan een bodem en deksel, kraagdoos met deksel of een doos met een scharnier deksel.

  • Thermisch bindsysteem

Dit systeem bestaat uit een machine en een omslag waarmee u eenvoudig uw documenten op een betrouwbare en eenvoudige manier kunt inbinden.

  • Wire- bindsysteem

Met dit systeem zorgt u ervoor dat alle bladzijden 360° kunnen ronddraaien.

  • Click- bindsysteem

Het systeem maakt het mogelijk dat de ringband eenvoudig geopend en gesloten kan worden met behulp van een zipper. Een ideale manier om rapporten en jaarverslagen te presenteren.

  • Afwerkingsmaterialen

Denkt u bijvoorbeeld aan busschroeven, scharnierringen, snelhechters, archiefstrips, posterstrips etc.

 

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier