Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Menumappen


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u voor uw horecaonderneming op zoek naar menumappen om het menu op een professionele wijze te presenteren? Neemt u dan eens een kijkje in het ruime assortiment van Flexibinder. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het voor u! Onze menukaarten worden vervaardigd van 2,5 mm grijsbord omplakt met een materiaal naar keuze. Het materiaal van de menukaarten neemt geen vet op en is bestand tegen vocht. Dit is uiteraard van groot belang bij menumappen. Hoe wilt u uw gerechten en dranken presenteren aan uw gasten?

Menumappen op maat gemaakt

Hoe ziet u de lay-out van de menumappen voor u? Moeten deze voorzien worden van uw bedrijfsnaam en logo? In welke kleur en welk lettertype? Voor de inhoud heeft u keuze uit verschillende insteekhoezen en passe-partouts die gemaakt zijn van gelamineerd karton of kunststof. Uiteraard is het ook mogelijk om de inhoud bij ons te laten drukken zodat u complete menumappen aangeleverd krijgt. Is de inhoud van het menu nog in ontwikkeling? Dan is het ook mogelijk om alleen de kaften te bestellen.

Verschillende formaten

Wat betreft het formaat van de menumappen, heeft u ruime keuze. Zo heeft u keuze uit de standaardmaten A4 en A5, maar ook uit varianten zoals normaal, smal en vierkant. Wilt u de menumappen bestellen? Of heeft u vragen? Belt u dan naar het telefoonnummer 0343-594900.

Andere bezoekers bekijken ook:

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier