Selecteer een pagina

Horeca menukaarten

N

Geheel op maat gemaakt

N

Verschillende formaten

N

Uitstekende kwaliteit

Stalenmap


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Met een stalenmap kunt u op een professionele manier de verschillende stalen presenteren aan klanten. Onze stalenmappen, oftewel foammappen zijn in verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar. Wilt u zware materialen presenteren zoals wand- en vloertegels? Dan raden wij u aan om het foam te stansen. Flexibinder maakt uw stalenmap geheel op maat zodat deze aan al uw wensen voldoet.

De mogelijkheden betreft een stalenmap

De stalenmappen worden gemaakt als twee-, drie- of vierslagmap. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een display of busschroefmap. Wilt u de mappen voorzien van drukwerk of bandmateriaal? Een foliedruk of zeefdruk? Het is allemaal mogelijk! Wilt u voor uw interieurzaak ook productwaaiers laten ontwerpen met bijvoorbeeld de verschillende mogelijke kleuren? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. De waaiers kunnen gebonden worden met een busschroef of scharnierring. Zo kunt u eenvoudig de waaiers aanvullen of wijzigen wanneer er een kleur niet meer beschikbaar is of juist wordt toegevoegd.

Bestel uw stalenmap bij Flexibinder

In overleg is veel mogelijk. Laat ons uw wensen weten en wij gaan voor u aan de slag. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie betreft de mogelijkheden voor een stalenmap? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0343-594900.

Andere bezoekers bekijken ook:

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden? Wij zijn te bereiken via:
info@flexibinder.nl(085) 877 07 07

"*" geeft vereiste velden aan

Velden met een * zijn verplicht

Contact
close slider

Contactformulier